top of page

Vårt team

DSC_1028_edited_edited_edited.jpg

Jag är utbildad mögelhundsförare från Kannus(kpedu).Utbildningen är en 1-årig utbildning där det förutom hundträning även ingår t.ex. mikrobiologi och byggnadsteknik.

I samband med mögelhundsutbildningen på kpedu blev jag också nyttohundsutbildare.

Sen tidigare är jag utbildad finsnickare samt akutvårdare/brandman och jobbar på Mariehamns räddningsverk.

Jag är provmedlem i Finlands mögelhundförening Rf som ordnar regelbundna kurser och fortbildningar.

Jag kan erbjuda service på svenska och finska.

Erfarenhet av hundträning har jag sedan 11 år tillbaka, då jag har varit med i räddningshunds verksamheten i ÅBSK med min nu 11-åriga Golden retriver Engla.  

Alla mina hundar tränas med positiva inlärningsmetoder och är framförallt älskade familjemedlemmar.

Charlotte

engla_edited_edited_edited_edited.jpg
20220923_161304_edited_edited.jpg

Vappe

Vappe (Hakukoneen Vanlig Vandrare) är en labrador hane som är född i juni 2020. Han har sedan valp blivit tränad i nosarbete och tillsammans med honom gick vi mögelhunds- utbildningen i Kannus. Vappe är en mycket lättlärd, arbetsvillig och noggrann hund med väldigt bra nosarbete och arbetsmoral. 

20220923_160401_edited_edited.jpg

Cosmo

Cosmo (Hakukoneen Käärmeenkantaja) är en labrador hane som är född i april 2022. Han har sedan 7 veckors ålder blivit introducerad i mögel lukt. Han har varit med redan från början och praktiserat på storebrors mögel träningar. Cosmo är en ivrig och modig unghund med bra självförtroende. Trots sin unga ålder hittar han redan både gömmor och riktiga mögelskador och låter sig inte bli störd av någonting när han är inne i sitt arbete.

bottom of page